arrow_drop_up arrow_drop_down

Feestje met toffe workshop

Klompen en kaas op de Simonehoeve

Voor een kinderfeestje op De Simonehoeve in Katwoude / Volendam kun je kiezen uit verschillende leuke creatieve workshops. Daarbij worden de kinderen en ouders volledig verzorgd met allerlei lekkers en drinken - een super compleet feestje voor jouw jarige!

Wat is De Simonehoeve?

De Simonehoeve is een heerlijk authentieke kaasboerderij en klompenmakerij in Katwoude, vlakbij Volendam. Naast toeristen die interesse hebben in kaas en klompen ontvangen ze ook heel graag groepjes kinderen voor de leukste kinderfeestjes. Ze verwennen de kinderen met een superleuke creatieve workshop en allerlei lekkers. Natuurlijk kunnen ze ook een rondleiding krijgen door de hoeve, kaasjes proeven en klompen passen.

Creatieve workshop tijdens je partijtje

Bij De Simonehoeve kun je kiezen uit 3 superleuke creatieve workshops voor je partijtje:

  • Workshop Klompen schilderen (min. 4 kinderen)
  • Workshop Mozaïeken (min. 6 kinderen)
  • Workshop Pimpen/versieren (min. 6 kinderen)

Workshop Klompen schilderen

Eerst krijgen de kids uitleg, daarna gaan ze aan de slag met het beschilderen van klompen: óf een paartje souvenirsklompjes van 14 cm, óf een enkele grote klomp. Dat kan met allerlei sjablonen (van voetbalclub logo's tot hartjes) of met hun eigen fantasie, wat zij willen. 


Workshop Mozaïeken (vanaf 7 jaar)

De kinderen krijgen een vorm naar keuze (spiegel, dier, fotolijstje) om te versieren met prachtige gekleurde mozaïek steentjes die ze zelf uitzoeken. De lijm moet na het plakken een dagje drogen, dus voegen doen ze thuis - daarvoor krijgen ze de spullen en een beschrijving mee.


Workshop Pimpen / versieren

Hier gaan de kinderen aan de slag met allerlei mooie materialen, zoals lintjes, stofjes, stickers en kralen - maar ze kunnen ook eigen foto's gebruiken als ze dat willen. Ze krijgen een object (bijv. een spiegel, fotolijst, kapstok of klomp) om te pimpen/versieren met al dat moois. Deze workshop kost € 1,= per kind extra.

Workshop en lekker smullen

Naast de leuke workshop wordt er ook goed voor de kinderen gezorgd met allerlei lekkers. Bij de ontvangst gaan ze zelf cake versieren met slagroom en zoete dingetjes.

Tijdens het feestje krijgen de kinderen onbeperkt limonade en één glas frisdrank naar keuze. Ook komt er chips en nog meer lekkers op tafel. De aanwezige ouders mogen lekker meesnoepen en krijgen gratis koffie of thee.

Als de workshop klaar is (of vooraf, wat jij wilt) krijgen ze een bord patat met een frituursnack naar keuze - plus natuurlijk saus en appelmoes. 


Rondleiding door De Simonehoeve

Zijn de kids klaar met knutselen? Dan kunnen ze een rondleiding krijgen door de kaasboerderij en klompenmakerij, hartstikke leuk. Ze mogen daarbij alle kaassoorten en koekjes proeven... hmmmm. Ook mogen ze vrijblijvend klompen passen als ze dat leuk vinden.

Workshop en lekker smullen

Zo'n feestje op De Simonehoeve duurt alles bij elkaar zo'n 3 uur - een super compleet partijtje dus, op een bijzondere plek. De kosten zijn €15,75 (+ voor het pimpen € 1,= extra) per kind en je kunt het al boeken vanaf 4 kinderen.

Lijkt het je wat voor jouw jarige kind? Vul dan onderstaand formulier in - dan neemt een medewerker van de Simonehoeve snel contact met je op om alles door te nemen!

Ja, ook wij gebruiken cookies