arrow_drop_up arrow_drop_down

Feestje met toffe workshop

Klompen en kaas op de Simonehoeve

Voor een kinderfeestje op De Simonehoeve in Katwoude / Volendam kun je kiezen uit verschillende leuke creatieve workshops. Daarbij worden de kinderen en ouders volledig verzorgd met allerlei lekkers en drinken - een super compleet feestje voor jouw jarige!

Wat is De Simonehoeve?

De Simonehoeve is een heerlijk authentieke kaasboerderij en klompenmakerij in Katwoude, vlakbij Volendam. Naast toeristen die interesse hebben in kaas en klompen ontvangen ze ook heel graag groepjes kinderen voor de leukste kinderfeestjes. Ze verwennen de kinderen met een superleuke creatieve workshop en allerlei lekkers. Natuurlijk kunnen ze ook een rondleiding krijgen door de hoeve, kaasjes proeven en klompen passen.

Creatieve of lekkere workshop tijdens je partijtje... 

Bij De Simonehoeve kun je kiezen uit 5 superleuke workshops voor je partijtje:

 • Workshop Klompen schilderen
 • Workshop Mozaïeken
 • Workshop Pimpen/versieren
 • Workshop IJs maken
 • Workshop Kaarsen maken


Workshop Klompen schilderen

Eerst krijgen de kids uitleg, daarna gaan ze aan de slag met het beschilderen van klompen: óf een paartje souvenirsklompjes van 14 cm, óf een enkele grote klomp. Dat kan met allerlei sjablonen (van voetbalclub logo's tot hartjes) of met hun eigen fantasie, wat zij willen.
Dit feestje kost € 16,75 per kind.

Workshop Mozaïeken (vanaf 7 jaar)

De kinderen krijgen een vorm naar keuze (spiegel, dier, fotolijstje) om te versieren met prachtige gekleurde mozaïek steentjes die ze zelf uitzoeken. De lijm moet na het plakken een dagje drogen, dus voegen doen ze thuis - daarvoor krijgen ze de spullen en een beschrijving mee.
De kosten van dit feestje zijn ook € 16,75 per kind.


Workshop Pimpen / versieren

Hier gaan de kinderen aan de slag met allerlei mooie materialen, zoals lintjes, stofjes, stickers en kralen - maar ze kunnen ook eigen foto's gebruiken als ze dat willen. Ze krijgen een object (bijv. een spiegel, fotolijst, kapstok of klomp) om te pimpen/versieren met al dat moois. Deze workshop kost € 17,75 per kind.

Workshop IJs maken

Zelf heerlijk ijs maken - hoe leuk is dat?  De kids leren ijsmaken met en zonder de hulp van een ijsmachine. Natuurlijk krijg je het heerlijke zelfgemaakte ijs mee naar huis! Super toch?

Voor dit feestje betaal je € 19,75 per kind.


Workshop Kaarsen maken

Oók superleuk... zelf je eigen kaars maken! Dat hebben de kids vast nog nooit gedaan, dus levert een bijzondere ervaring op én ze nemen een helemaal zelfgemaakte kaars mee naar huis. 

Een feestje met de workshop kaarsen maken kost ook € 19,75 per kind.


Workshop Kaarsen maken bij de Simonehoeve

Workshop en lekker smullen

Naast de leuke workshop wordt er ook goed voor de kinderen gezorgd met allerlei lekkers.

Bij de ontvangst gaan ze:

 • cake versieren met slagroom en zoete dingetjes


Tijdens de workshop krijgen de kinderen:

 •  onbeperkt limonade en 
 • één glas frisdrank naar keuze
 • chips en nog meer lekkers op tafel

De aanwezige ouders mogen lekker mee snoepen en krijgen gratis koffie of thee.


Als de workshop klaar is (of vooraf, wat jij wilt) krijgen ze:

 • een bord patat met
 • een frituursnack naar keuze
 • plus natuurlijk saus en appelmoes

Kortom: een compleet verzorgd feestje waarbij de kids heerlijk verwend worden.


Rondleiding door De Simonehoeve

Zijn de kids klaar met knutselen? Dan kunnen ze een rondleiding krijgen door de kaasboerderij en klompenmakerij, hartstikke leuk. Ze mogen daarbij alle kaassoorten en koekjes proeven... hmmmm. Ook mogen ze vrijblijvend klompen passen als ze dat leuk vinden.

Workshop en lekker smullen

Zo'n feestje op De Simonehoeve duurt alles bij elkaar zo'n 3 uur - een super compleet partijtje dus, op een bijzondere plek.

Lijkt het je wat voor jouw jarige kind? Vul dan onderstaand formulier in - dan neemt een medewerker van de Simonehoeve snel contact met je op om alles door te nemen!

Ja, ook wij gebruiken cookies