Escape room voor kids in Purmerend

Tof gezinsuitje bij Kids Safety Escaperoom

Escaperooms zijn mega populair bij groot en klein. Logisch: het is spannend om samen te moeten ontsnappen door het opvolgen van aanwijzingen en het oplossen van puzzels!


Kids Safety Escaperoom in Purmerend heeft drie verschillende escape rooms speciaal voor kinderen:

  • Jungleroom
  • Glow in the Dark room
  • Magische Toverkamer

Als gezinsuitje in Purmerend

De Jungleroom en De Magische Toverkamer zijn niet alleen tof voor kids - ze zijn ook heel leuk om met je gezin te spelen (of zelfs met 4 volwassenen). Je kunt ze doen met minimaal 3 en maximaal 7 personen - waarvan minimaal 2 volwassenen.

Voor een groepje kinderen

De derde - Glow in the dark - is echt bedoeld om te laten spelen door kinderen - leuk om te boeken voor een groepje (4 tot 8) kids met tenminste 1 begeleider. 

Voor een kinderfeestje

Voor kinderfeestjes heeft Kids Safety Escaperoom speciale arrangementen incl eten en drinken!

Jungleroom (kids vanaf 6 jaar / gezin)

Je bent met je vrienden als team opgezet om de jungle en de dieren te redden, want er blijkt iets te zijn waardoor de dieren geen eten meer hebben. Eenmaal in de jungle moeten jullie achterhalen wat er aan de hand is, zodat jullie het probleem voor de dieren kunnen oplossen. Je hebt hiervoor 60 minuten de tijd, anders is het einde inzicht van het mooie oerwoud en de dieren.

Glow in the dark room (kids vanaf 6 jaar)

Jullie hebben een slaapfeestje en blijken allemaal dezelfde droom te hebben. Jullie zijn namelijk beland in een fantasie wereld vol met kleuren en opdrachten.

Om uit je droom te kunnen ontsnappen moeten jullie alle opdrachten binnen 60 minuten volbrengen.

Trek witte kleding aan voor een extra leuk effect!

De Magische Toverkamer (kids vanaf 9 jaar / gezin)

Deze escape room draait om Tovenaar Escapan en heks Anastasia. Tovenaar Escapan heeft een geweldig tovenaarsdrankje gemaakt waardoor mensen jong worden, maar heks Anastasia heeft dit ontdekt en wil het drankje hebben. Heel af en toe verschijnt de heks Anastasia dan ook in de kamer van tovenaar Escapan om hem te zoeken. Aan jullie de taak de tovenaar Escapan eerder te vinden dan heks Anastasia zodat jullie samen met de tovenaar een drankje of spreuk vinden om de heks voorgoed te laten verdwijnen. Jullie hebben hier 60 minuten de tijd voor.

Lijkt het je wel wat - zo'n escape room doen met je gezin? Je boekt een room bij Kids Safety in Purmerend voor €95,00. 

Vul dit formulier in om te kijken of het kan op de datum die jij in gedachten hebt. De reservering is pas definitief na bevestiging door Kids Safety Escaperoom.