Goochelaar Dennis op je kinderfeestje of evenement

Magische goochelshow & ballonnen vouwen voor het perfecte kinderentertainment

Goochelaar Dennis komt met heel veel plezier naar je toe om van het kinderfeestje van jouw jarige - of elk ander feest of evenement - een magisch succes te maken.


Wat gaat Goochelaar Dennis doen op een kinderfeestje?

  • Een show van een uur met natuurlijk goocheltrucs, maar ook een buikspreek act met zijn ezel Slinger.
  • Aan het eind doet hij nog een ballonnen act in de lijn van de goochelshow - alle kinderen gaan met een ballonfiguur naar huis.

Dat is natuurlijk een geweldige belevenis voor jouw jarige kind en de vriend(innet)jes!

Het was zeker een geslaagd optreden. De kinderen hebben heel hard gelachen en vonden de ballondieren fantastisch.

Renee Valkenburg

Gisteren was het dan zover: het kinderfeestje van mijn zoontje met als afsluiter een ontzettend leuke show van goochelaar Dennis.


Er was veel interactie met de kids. Ze zaten met volle aandacht te kijken en gierden het uit van het lachen. Mijn zoontje (de jarige) kreeg extra aandacht, dat vond hij erg leuk.


Iedereen was super blij met de ballon die zij mee konden nemen naar huis. Kinderen hadden thuis enthousiast verteld over zijn acts en er was zelfs een ouder die heeft gevraagd om zijn contactgegevens.

 

Het was een succes en dus een aanrader voor kinderfeestjes!

Een blije moeder na boeking

Lijkt het je wat, zo'n magische show? Vul onderstaande gegevens in, goochelaar Dennis neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en als je wilt een optreden bij jou in zijn agenda te zetten.