arrow_drop_up arrow_drop_down

Inline Skatefeestje met
This Is Soul

Leuk voor alle kinderen - of ze al kunnen skaten of niet

Wil jij een sportief kinderfeestje organiseren voor jouw jarige zoon of dochter? Wat dacht je van een Inline Skatefeestje? This is Soul komt naar een skatepark bij jou in de buurt en maakt er een topfeest van.


Skates en bescherming mee

De trainer van This is Soul neemt skates en beschermingsmaterialen mee voor alle kinderen die naar het feestje komen. Het maakt dus niet uit of ze dat wel of niet zelf hebben.


Voor alle kinderen - of ze kunnen skaten of niet

Het skatefeestje is superleuk voor alle kinderen. Het maakt niet uit of ze al kunnen skaten. Wie het nog nooit heeft gedaan leert de basis, ervaren skaters leren coole tricks.

Kijk eens hoe leuk, zo'n Skatefeestje!

Wat kost een Skatefeestje met This is Soul?

This is Soul zit zelf in Amsterdam. Een feestje in Amsterdam kost € 90,- en daarnaast € 5,- per kind boven de 5 kinderen. Heb je een feestje met 10 kinderen, dan betaal je dus €90,- + (5 x € 5 ,-) € 25,- = in totaal € 115,-. De consumpties regel je zelf dus die kun je zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.


Vier je het skatefeestje buiten Amsterdam, dan betaal je extra voor het vervoer:

  • voor feestjes buiten Amsterdam: + € 40
  • voor feestjes buiten de Randstad: + € 80

Skatefeestje reserveren?

Lijkt het je wel wat - zo'n Skatefeestje met This is Soul? Vul dan dit formulier in om te kijken of het kan op de datum die jij in gedachten hebt. De reservering is pas definitief na bevestiging door This is Soul.

Ja, ook wij gebruiken cookies