Mascotte inhuren voor een kinderfeestje?

Kidsmoment regelt bezoek van mascottes in heel Nederland!

Wil jij een mascotte, zo'n superleuke kinderfiguur uitnodigen om langs te komen op een kinderfeestje en jouw jarige kind te verblijden? Het blije gezicht van de kinderen als ze hun favoriete figuur mogen begroeten is onbetaalbaar!

Inhuren van magisch bezoek

Voor het inhuren van een mascotte stuurt Tof voor Kids jouw aanvraag door naar Kidsmoment: een ervaren party planner en specialist in het leveren van:

  • Olaf
  • Minions 
  • Paw hondjes
  • Muizen met grote zwarte oren
  • Trolls
  • en nog veel meer fantastische mascottes!

Mascotte inhuren

Hoe geweldig is het er een toffe mascotte op het feest komt? Olaf, een paar Minions, de beroemde muizen met grote zwarte oren, of de Paw Hondjes? Kidsmoment regelt het voor je.


De mascotte kan een muziekbox meenemen om met de kids te gaan dansen - dan heb je een superleuke minidisco op het feestje. Ook leuk: glittertattoos erbij.


De kosten voor het inhuren van een mascotte zijn afhankelijk van wat jij wilt, en of de mascotte alleen kan komen of een begeleider nodig heeft. Ook betaal je reiskosten voor de kilometers die de mascotte moet afleggen. Vul de aanvraag in en Kidsmoment neemt contact met je op om jouw wensen en de kosten te bespreken!

Kijk wat een gezellig feestje!

Mascotte met prinses inhuren

Sommige mascottes zijn onlosmakelijk verbonden met één of meer prinsessen. Olaf met de ijsprinsessen bijvoorbeeld. Of het Beest met zijn mooie vriendin.


En misschien heeft jouw jarige wel een favoriete mascotte én prinses, ook al horen die niet echt bij elkaar.


Kidsmoment heeft toegang tot een kasteel vol met maar liefst 16 verschillende prinsessen, die allemaal graag langskomen op jouw feest. Alleen, samen met een andere prinses of samen met een mascotte, het kan allemaal!

Mascotte & schmink op je feestje

Ook een superleuke combinatie: een mascotte laten komen met een schminkster. Kinderen vinden het vaak geweldig om mooi geschminkt te worden, dus hoe fantastisch is het om op een partijtje een echt professionele schminkster te laten komen? Die kan natuurlijk ook coole glittertattoos zetten.


Super om te combineren met het inhuren van een mascotte, samen zorgen ze voor een onvergetelijk feest!

Wie mag er langskomen op jullie feestje?

Wil je mascottes, prinsessen, een clown en/of schminksters inhuren voor jouw feestje.

Vul dit formulier in en Daphne neemt contact met je op om jouw wensen, de mogelijkheden en de kosten met je door te nemen!