Over ons

De gezichten achter Tof voor Kids

Over ons

De gezichten achter Tof voor Kids

Jaren ervaring met tips voor kids

Wij - Anneke & Nadine - houden van blije kinderen! Daarom zijn we al jaren actief bij Go-Kids en runnen we samen inmiddels 4 Go-Kids regio's in Noord-Holland: Amsterdam, 't Gooi, Zaanstreek-Waterland en Westfriesland. Toch misten we nog iets: het delen van landelijke tips voor kids. Online is er immers heel veel te beleven dat voor alle gezinnen in Nederland leuk is om te weten. En voor de grote attracties wil je ook wel een eind buiten je eigen regio rijden. Daarom zijn we Tof voor Kids gestart!

Wie zijn wij?

Anneke Ranzato - Bezoekers & Boekers

Anneke Ranzato (1970)

Anneke heeft een achtergrond in geldzaken maar vindt kinderen veel leuker. Daarom is ze sinds 2016 intensief bezig met Go-Kids. Haar eigen kids zijn al pubers. Ook leuk, maar ze mist de tijd dat ze jonger waren ook wel vaak. Gelukkig kan ze zich via Go-Kids en Tof voor Kids dagelijks bezighouden met ideetjes voor kids tot een jaar of 12!

Nadine Kokkelkoren - Bezoekers & Boekers

Nadine Kokkelkoren (1992)

De achtergrond van Nadine ligt in de theatermarketing - ze laat kinderen dus gráág kennismaken met het theater. Maar dat niet alleen: ze helpt ouders graag aan toffe ideeën om het leven van hun kids verder te verrijken. Sinds 2017 is Nadine betrokken bij Go-Kids - ze barst van het enthousiasme om de leukste tips voor jou te vinden.

Ja, ook wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down