Pony huren voor kinderfeestje of evenement

DK Horse Riding komt met pony's naar je toe!

Heb je een kinderfeestje, ander feest of evenement te vieren? Hoe gaaf is het dan om één of meer échte pony's op bezoek te krijgen? Bij DK Horse Riding kun je een pony huren, ze komen dan met de trailer naar jouw huis - of een andere locatie die je afspreekt.


Pony huren aan huis of op locatie?

De trailer van DK Horse Riding rijdt door het hele land en kan dus ook bij jou aan huis of op locatie komen. Zo kun je een kinderfeestje met pony's thuis en overal vieren, ideaal toch?

Pony in thema - bijv. unicorn - het kan!

De pony's die je kunt huren bij DK Horse Riding kunnen ook in thema komen. Dan zijn ze versierd, bijvoorbeeld als unicorn.  Perfect voor een eenhoornfeestje natuurlijk! En wil je iets anders dan een unicorn - overleg het met Daniëlle, er is veel mogelijk.


Pony poetsen, versieren en rijden

Tijdens het feestje gaan de kinderen samen met de begeleidster de pony poetsen. Willen ze de pony versieren? Dat mag ook , de pony's zijn eraan gewend en vinden het helemaal okay. Natuurlijk mogen de kids een ritje op de pony rijden!

Pony's te huur voor feestjes en evenementen in heel Nederland

De pony of pony's komen in een trailer naar je toe in heel Nederland. Voor een tof kinderfeestje dus, maar ook op familiefeesten, buurtfeesten, braderieën, festivals en andere evenementen zijn pony's een fantastische trekpleister. Heerlijk toch, als je de kinderen een ponyritje kunt aanbieden?!

Kosten ponyfeestje aan huis

Lijkt het je wel wat - één of meer pony's op bezoek? Dan is het goed om eerst de kosten te weten. Een pony aan huis huren voor een kinderfeestje kost bij DK Horse Riding € 85,= per pony per uur. Daarnaast betaal je reiskosten: € 0,50 per kilometer vanaf 1511BC (Oostzaan). 


Wil je weten of de pony's beschikbaar zijn? Vul het formulier hieronder in en Daniëlle neemt contact met je op!


Kosten pony huren voor een ander feest of evenement

Voor andere feesten en evenementen gelden aangepaste tarieven. Neem contact op met Daniëlle via onderstaand formulier voor een offerte!