Pony op je kinderfeestje

Kidsmoment komt met pony's naar je toe!

Is jouw jarige dól op pony's? Hoe geweldig is het dan om een échte pony op bezoek te krijgen als je een kinderfeestje viert? Dat kan!


Pony of unicorn op je kinderfeestje?

De pony's zijn heel lief, helemaal gewend aan kindjes. kunnen ook in thema komen, bijvoorbeeld als eenhoorn. Hoe leuk is dat als je fan bent van unicorns?


Pony poetsen, versieren en rijden

De kinderen gaan samen met de begeleidster de pony poetsen - en versieren als ze dat willen. Dat vindt die lieve pony helemaal prima. En natuurlijk mogen de kids ritjes op de pony maken!


Ponyfeestje bij je thuis

Kidsmoment zorgt ervoor dat de pony's naar de plek van jouw keuze komen. Dat kan dus ook bij jou thuis voor de deur zijn, of waar jij maar wilt. Natuurlijk nemen ze caps mee, zodat de kinderen veilig een ponyritje kunnen maken.


Wat kost zo'n ponyfeestje?

Voor een ponyfeestje staan de 2 pony's wel 2 uur lang tot jullie beschikking, dat werkt het beste met niet meer dan 10 kinderen (5 kinderen per pony).

Je betaalt daarvoor € 375,=. Daar komen reiskosten en eventuele parkeerkosten nog bij.

Feesten en evenementen in Noord-Holland

De pony of pony's komen in een trailer naar je toe in heel Noord-Holland. Niet alleen voor een kinderfeestje, ook op braderiën, buurtfeesten en andere evenementen is het superleuk om de kinderen een ponyritje te laten maken.

Vraag een offerte op als je graag ponyritjes wilt aanbieden op een groter feest of evenement! Een offerte aanvragen doe je via onderstaand formulier - vermeld in de opmerkingen zoveel mogelijk informatie over het feest of evenement.

Ponybezoek reserveren?

Lijkt het je wel wat - pony's op bezoek voor een kinderfeestje, groter feest of evenement? Vul dan dit formulier om na te gaan of het kan op de datum die jij in gedachten hebt.